Jan 31, 2010

Wishing You


Great start on Monday
No stress on Tuesday
No obstacles on Wednesday
No worry on Thursday
Smile on Friday
Enjoy on Saturday
Take care on Sunday




9 comments:

Tie said...

Kat ganu ni start on Sunday... rehat on Friday. Tapi Tie tak de masa rehat laa... hari cuti pun kena urus kain baju tu, masak dan ngemas. Cuma tika malam je dapat tengok citer. Tu pun kalau malam jumaat dan sabtu. Kalau hari sekolah, kena tido awal. Kang terbabas pulak.

Tirana said...

Be happy on everyday...

ONE ZABA said...

selamat semua hari....

dotblogspotdotkom said...

huhuhu..

kira post entry pada awal bulan... dan ujung bulan.... huhuhu ok la tu....

kiranye masih berfungsi lagi la blog nih.. tidak kalu.. pakcik nak sita dah tuan blog nih.. ehh silap.. blog nih je...huhuhuhu

iza~de~bintang said...

Hi Kak Kenari. Tengah sibuk ya, entry borong ja ni hehehe.

Zyma Da` Catwoman said...

Salam Akak Kenari.....

Apa khabar? Sihat ke??

Semoga Akak ceria setiap hari ye.....


**Errkkk,bila lagi la kita dpt b`chatting b`sama lagi (Akak Kenari, Kak Iza & sy)....

;)

Kujie said...

wishing you everyday

Uncle Lee said...

Hi Kenari, happy Tiger year to you and all at home.
By the way, what is the meaning of 'sehari selembar menang'?
I think 'menang' is string or win?
Anyway, you keep well and simpan satu lagu dalam hati, Lee.

Kak Long Mawar Merah said...

Salam Kenari....
Semoga hari dan hati sentiasa cerah..

Post a Comment