Nov 21, 2009

Teringin?


Sapa suka makan donut? Saya suka...anda bagaimana?

Skrg ni donut dijual dgn pelbagai perasa, warna, bentuk dan saiz.

Tapi setelah dicuba bagi sy rasa donut tu sama saja kan sbb bahan asas membuatnya pun sama.

Yang membezakan hanyalah dekorasi dan perisa luaran donut tu...ada cokelat, strawberi, black forrest dan pelbagai lagi. Jika kita ke Dunkin's Donut pilih saja yg mana kita rasa teringin, bayar dan terus boleh di makan.

Ini adalah antara pilihan yg ada....


Di mana nak dapat semua jenis donut ni?






Sila lah ke mana2 outlet Maxis yg berhampiran


gataigatai


Jangan marah naaaaaa......peace

hujan2 ni ingat makan saja adus


minumminumminum


13 comments:

xiiinam said...

Ha..ha..ha...berkicau di celah hujan ni namanya...

kenari said...

xiiinam...hujan di sana sini, gurau2 hangatkan suasana

Framestone said...

he..23x saje je bikin teman mengidam gitew

www.broframestone.com

iza~de~bintang said...

Hehe, Iza suka yg klasik tuh, donut ngan gula ja. Ish lapar lah cerita pasal makan. Sejuk malam ni. Asyik pikir makan ja ni. Kalau ada karipap panas kan best huhu berangan ni Kak Kenari huhuhu

kenari said...

bro framestone...tq sudi singgah di sini. jika mengidam jgn tunggu lama2...sila dptkan bekalan dgn segera ye

kenari said...

iza... karipap tetap pilihan no.1 kita kan :p

Zyma Saad said...

Salam Akak....

Sedap tuuuuu.....
Donut klasik bergula tetap menjadi pilihan hati sy.

:)

syah shah said...

itu gambar donut-donut dari big apple tu... hihihihihih :D :d

arr... tak kira donut salut gula atau coklat, atau ada inti peanut butter... semuanya pun saya suka... sedappppp~~ Hihihihihih :D :D

Abg Din said...

donat? ee tak reti makan.. manis... klu keria tu leh lg layan.... donut tu rasa mcm makan chemical... hehehe sory....

kuina said...

sy suka yg pesen lama... ada tepung & digaul dgn gula halus...

bila gula basah lekat celah jari.. emmm smpai menjilat jari ...

Kujie said...

lebih suka kuih keria, pasai gula dia kental..hehehe..

p/s - bz skrg ni...ramai org kt rumah..besalah cuti sekolah.."summer camp" dah buka!

Zil-el-saif (The Encik Saif) said...

harahetta...

水煎包amber said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment