Nov 11, 2009

Dengan Rasminya...

Hari ini 11 November 2009 dengan rasminya sy mula menggunakan format baru blog ini.

Terima kasih kpd Tie , Kujie dan Penyubiru atas bantuan dan tutorial utk merealisasikan transformasi ini. Tanpa sentuhan anda tentunya laman sy tidak akan "menghijau" secantik ini.

Terima kasih juga kpd semua rakan2 lain yg sudi membaca dan memeriahkan laman Kenari ini.

Sudi-sudikanlah lepak di sini bila ada kelapangan sambil menikmati minum minum

18 comments:

Mr PenyuBiru said...

err.. sama². sambil pikir bila saya bagi bantuan pada anda yer.hihi.maybe secara tak langsung kut melalui tutorial di blog saya ke.pepehal timer kasih kerna sudi belajar tutorial yg saya sediakan.

Tie said...

Sama-sama kasih, ekekeke........

Tie pun dapat belajar sesuatu hari tu.... kira pandai la sikit dari dulu, hihi..

kenari said...

Mr penyubiru...sebenarnya sy ikuti tutorial anda utk install si monyet berjambul dan smileys pd post editor. tutorial tu sgt mudah difahami, tq.

kenari said...

Tie...lepas ni dah boleh ambik job modify template utk kwn2 lain pulak. lama2 naik pangkat dari guru tadika jadi guru pra-sekolah

google said...

huhuhu blh le buat pat time... huhuhuuh

Tie said...

Err... ada ke orang nak bagi job ni, waakakaa...

Zyma Saad said...

Sangat sweet mcm lollipopppppp....

Kreatif sungguh Kak Jie dan Kak Tie ni....
:)

kenari said...

mr google...jika berhajat silakan lah. kiranya blog sy ni adalah prototype

kenari said...

Tie...mana tau ada yg berhajat kan...terima aje :p

kenari said...

zyma...sweet ke? kredit kpd mereka berdua ;)

xiiinam said...

Terima kasih kerana menjadi follower xiiinam751.blogspot...

kenari said...

kasih diterima, i follow u...u follow me too :p

syah shah said...

hijau mata hitamku... hihihihihih :D :D

kenari said...

syah shah...hazel eyes is beautiful :p

Mak Su said...

cantik layout ni.... sejuk jer mata memandang

sonata anak kancil said...

Dah cantik! Terima kasih follow AGK....he he he akak jugak tak tukar2 rupa , apalagi cat baru sejak azali lagi....tak sempat2 lah, sibuk dengan tugas2 rasmi ,lagipun akak nak kekal dengan identiti itu!!! ( takat ni la...tatau la akan datang teruja nak ubah)

kenari said...

Mak Su...trima kasih sudi singgah di sini, lepas ni sy perlu rajin2 update entries, baru la berbaloi kwn2 dah tolong decorate laman ini

kenari said...

sonata...laman AGK pun cantik ceria, dah ramai followers tu

Post a Comment