Jul 1, 2010

Mari...Mari...! Pilih...Pilih...!!!

Sebulan yang lalu sy tempah 10 hp cover dari MakLang
Siang tadi sy terima parcel dari MakLang...sangat2 teruja nak tengok hasil kreativiti MakLang. Cantik2 comel2 semuanya...pelbagai design dan size...












yg ini pilihan mak sy...

Terima kasih daun keladi MakLang, lain kali boleh order lagi ye. Harga boleh runding kan...senyumkenyit

7 comments:

dotblogspotdotkom said...

huhu... cute la tp kalu pakcik beli pun... harap sarung hp je cute... hp out of date...

syah shah said...

wah, custom made punya hp cover... santekkkkk sangattt... :D :D

julietchun said...

banyaknya beli, errr..mungkin nak bagi saya satu kot,ngeee.

kenari said...

pakcik...kita serupa...hp sy pun jenis kuno punye, yg penting boleh sms dan calling2

kenari said...

syah shah...nak kasi orang mesti la yg cantik2 kan, baru lah bermakna lagi ikhlas pemberian kita tu

kenari said...

juliet pun nak jugak ke...tapiiii semua dah ada yg punya. apa kata juliet S.O.S kat MakLang dan smpaikan hajat di hati tu :p

Ku Tak Sempurna said...

beg cantik... henpon pun cantik
sesuai.. bg pinang dibelah 2..

hihihi

Post a Comment