Oct 19, 2009

Hellooo!!! 999! Tolongggg....

Maaf puan, boleh saya tengok lesen MEMANDU puan....



Ini bukan lesen MEMANDU puan, tapi ini lesen ______________

Tugasan anda :

Sila lengkapkan ayat di atas tidak melebihi 5 patah perkataan.

Ganjarannya :

Anda tidak akan di saman ;)


.

12 comments:

iza~de~bintang said...

mak aih susah nak jawab tu kalau dah terhad 5 huruf jer Kak Kenari.. erm lesen makan? nikah? kawen? haha.. lesen kedai? tatau lah..

Gud nite kak :)

kenari said...

iza...ni mesti tak baca soalan dgn teliti. 5 patah perkataan ye dik, bukan 5 HURUF. sila cuba lagi...

iza~de~bintang said...

wakakah... Iza mamai kot semalam tu Kak Kenari. Adeh.. gelak guling guling. tunggu jawapan dari orhg lain je lah *blush*

Zyma Saad said...

Uwaaaaaaaaaa......apa jwpn nya,Akak??

Kelakar la clip tu.....muahahha.

Agaknya lesen memasak kottttt.
Huhuhuhu....

Tie said...

Waaakakaa.....

Kesian pemandu tu dok tunggu pompuan tu parking kereta sampai malam. Lastly dia tolong parkingkan...kelakor betul!

Hmm... lesen apa ya ? Lesen bawak kereta ikut suka...ekekeke....

Kak Long Mawar Merah said...

adus...susahnya teka teki.
agaknya lesen bawak kereta sorong huhuhu...

kenari said...

iza, zyma, kak tie n kak long, sy pun tak tau lesen apa sbb sy tak ada kat situ pada waktu kejadian berlaku
kehkehkeh...

Kujie said...

semlm dah isi dot dot tu...patut arr tak menang2


submit tak lepas2


lesen memandu tamat tempuh kot - 5 perkataan dah tu


hehehe

dotblogspotdotkom said...

kalu macam nih... blh pakcik belajar dgn pemandu nih... huhuhu HEBAT!!!

Uncle Lee said...

Hi Kenari, just like James Bond's 007, lisence to kill.
This one? ha ha.
Have a pleasant week, Lee.

sonata anak kancil said...

salam, Tk singgah & follow AGK...nice blog

nak jawab : lesen melanggar - betol tak?

Kak Long Mawar Merah said...

Adusss....
Terkena rupanya.
Emmm....betullah tu, kita tak ada kat situ, mana nak tahu lesen apa kan!

Post a Comment