Oct 28, 2009

641028-xx-xxxx

Pagi Rabu 28 oktober 1964 jam 6.41 pagi di kampung Seberang Perak Alor Setar sy dilahirkan, anak sulung kpd kedua mak dan abah

ketika berusia 4 bulan
iskkk langsung tak de iras rupa skrg

yg ni umur setahun setengah,
mak kata Tok Limah bawa gi "karan" rambut sy,
tu yg kerinting tu ;)

menjeling yeeee...
pada usia 3 tahun

dgn adik lelaki yg berusia 2 tahun


Hari ini 28 oktober 2009 bermakna usia sy 45 tahun. Dah tua rupanya...patut lah mata semakin rabun, rambut semakin memutih, tenaga semakin berkurang. Yg dihitung hanya yg semakin berkurang dan hilang. Bagaimana pula dgn yg semakin bertambah? Dosa? Pahala? Amal jariah? Hutang? Berat badan?



.



7 comments:

Kujie said...

64?
uik
selama ni ingat ke lagi muda
cesss..... berkakak bagai

maaf ye kakak.....


Selamat Ulangtahun Kelahiran, moga ditetapkan iman, sihat tubuh badan, kesenangan harta benda dan dipermudahkan segala urusan.

Tie said...

Aaaiikk ?

Mati-mati Tie ingat kenari berumor awal 20 an... Uwaa........

Sama umur dengan suami Tie laa....

Alhamdulillah.. selamat panjang umur, semoga bahagia dunia dan akhirat.

Zyma Saad said...

Happy Birthday,Akak Sayang.
Age is just a number, the most important thing is YOUNG at heart.
Be happy,k.
May ALLAH bless you,Insya Allah.
:)

iza~de~bintang said...

Happy Birthday Kak Kenari, semoga diberi kesihatan yang baik, bahagia dan ceria selalu :)

Mana kek untuk Iza ni hehehe :p

julietchun said...

Slmt ulangtahun.
WAh!! kecik2 dah karan rambut :D

Kenny said...

Happy birthday kenari.
know ur heart is still young.
don't give up.....be happy

Abg Din said...

happy birthday kenari... klu diconvert tahun jadi hari.. berapa banyaklah agaknya hari itu..... tidak termampu kita untuk menahan putaran waktu... dari masa kemasa, dari hari ke hari usia bertambah, malasnya, tak yah ditamba2, biar mcm ne je tak leh ke..hehehe..

Post a Comment