Jul 29, 2009

Sorry Seems To Be The Hardest Word....

Mohon maaf kpd sesiapa yg sudi menjengah ke blog sy sejak kebelakangan ni. Dah berminggu tak dpt nk update.

Minggu ke 3-4 bulan Julai sibuk melayan pihak audit yg berkampung di ofis sy. Minggu ni pulak hari2 penuh dgn mesyuarat --- mesy Lembaga pengarah, MBJ , JPKA --- semua nk kena prepare laporan kewangan.

Dan yg paling berat sekali mesy pemeriksaan bajet petang esok Khamis 30 Julai. Inilah peluang terakhir utk mempertahankan jumlah bajet yg jabatan pohon. Harap2 tak banyak yg dicantas...

Hingga di lain waktu...kita sembang lagi.

p/s tak sempat nk berkunjung ke Festival Kedah Sejatera walaupun jabatan sy ada booth pameran kat sana...semalam dah perasmian penutupnya.



7 comments:

kayteeze said...

Ooo...tak pe laa.... sibuk dengan kerja tu satu ibadah gak!

Moga2 ceria selalu... :)

kuIna LadyInRed said...

hehehe... sy dah g lepak sat.. ronda cuci mata.

keja keja gak jgn lupa R&R!

Kujie said...

tak pe..dahulukan mana yang penting

tak perlu minta maaf, seorg kawan kena memahami kawan dia , kan...

kenari said...

kak tie..btul tu keje pun ibadah, amanah perlu ditunaikan sebaik mgkin


kuIna..kwn2 kat ofis komplen susah nk dpt parking...lecah (becak)... kasut high heel penuh selut :p


kak jie..tq for the kind words, moga kak jie semakin sihat dan kuat ye

Kak Long said...

Kenari,
Selamat bekerja.
Semangat!

dotblogspotdotkom said...

audit.. emm sungguh memenatkan..tp kalu tak de audit... x nampak le kesalahan... baguih juga audit nih...

dotblogspotdotkom said...

kalau pensel patah.. emm tak de simpan nye da...huhuhu

P/s :- x de shoutmix ke... kalu ada..blh ngumpat kamu.huhuhuuh

Post a Comment