Oct 31, 2008

Making A Come Back

Sebagai memenuhi azam harijadi yang ke 44 baru-baru ni, sy akan cuba mengemaskini blog ini as often as i can. Antara sebab-sebab (dibaca sebagai alasan) mengapa sy tidak mengupdate blog ini sekian lama adalah : tiada bahan cerita, rutin harian hanya kerja (boring kan citer hal keja).

Sebagai pengenalan kpd kwn2 semua sy tinggal di Alor Star bersama emak yg berumur 65 tahun, seorang adik perempuan berumur 31 tahun dan anak sedara lelaki berumur 4 tahun. Abah telah meninggal dunia pada 27 November 1995. Sy juga ada 2 orang adik lelaki dan seorang lagi adik perempuan. Semua dah kawin dan berkeluarga.

My life is my work and i luv my job.

Hingga jumpa lagi...

5 comments:

Intan Rosnitta said...

Salam kenal Kenari,

Arwah ayah saya pun meninggal pada 1995 (16 November).

Memang asal Alor Setar ke?

psst...I link your blog to mine.

:D

kenari said...

Intan..wow intan yg pertama ke blog sy tonite. Thanks a zillion and salam perkenalan too. Yup mmg sy org A.Star dari dulu, kini dan selamanya :p
I have a lot to learn from u, Tokma, Uncle Lee and all other bloggers on how to come up with interesting ideas to write n share with people. Be patient with me ye ;)

U.Lee said...

Hello Kenari, hey, you da balek. Really nice now ada kawan in Alor Star to go for coffee, ha ha.
Hope you had a real wonderful birthday...and I wish you lots of good health and laughter as you go around the sun the next 361 days, ha ha.

Kenari, may you always be your wonderful, warm, sincere and delectably beautiful self tomorrow as you are today....
Where were you when I was on the prowl? Ha ha.
Standard 1, I guess, ha ha.

You keep well Kenari, and good to have you back, best regards to you, my lovely friend, Lee.

kenari said...

Uncle Lee! What a surprise visit from u. U are one of my few good friends who always inspire me to have my own blog. Tapi i pulak malas nak update blog regularly, tak macam Uncle Lee sentiasa ada cerita nak kongsi with us. Thanks again for the birthday wish and dedication....blushhhh ;)
Pls make an arrangement to visit Alor Star whenever u came back to M'sia, always my pleasure to be at your service. In the meantime..have a great weekend ahead and thanks again.

水煎包amber said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment